CrazyScratch lanserar “Numero Uno” och “The Hulk”

June 22, 2012 by
Filed under: skraplotts-nyheter 

Skraplottssajten CrazyScratch har nu lanserat två nya spel, varav det första är en skraplott av klassisk karaktär, och den andra är en spelautomat för att kunna utöka valmöjligheten för spelsajtens medlemmar.

Numero Uno

CrazyScratch Numero Uno skraplottDet första spelet som lanserats är en skraplott vid namn Numero Uno, och erbjuder spelarna spänning genom möjlighet att kunna vinna på en mängd olika sätt.  Man vinner här direkt-vinster genom att finna skattkistor!

Numero Uno är en skraplott som riktar sig till både såväl kvinnliga såsom manliga spelare genom dess stilrena och mjuka färger, och är baserat på populära klassiska riktiga skraplotter från nationella lotterier. Spelaren kan här vinna direkt-priser på upp till och med 200,000 pund!

The Hulk

Crazy Scratch lanserar The Hulk spelautomatDet andra nya spelet som lanserats är en spelautomat som är baserad på den den klassiska Marvel-superhjälten “Hulken”, och är utvecklat av Cryptologic. Spelet innehar 25 stycken vinstlinjer, och det återfinns i spelet både scatters som aktiverar gratis spins, wilds som ersätter övriga symboler för ökad vinstchans, samt vinstmultiplikator.  Det finns dessutom i “The Hulk” även ett separat bonusspel.

Prova dessa nya spel med 50 kr gratis hos CrazyScratch!

 

Comments