Julkampanj hos Crazy Scratch med dagliga priser!

December 3, 2011 by
Filed under: Nyheter, skraplotts-nyheter 

Christmas Joy Crazy Scratch skraplottHos skraplottssajten Crazy Scratch kommer man från och med den 6:e december dra igång en stor kampanj som sträcker sig under hela julen (fram till och med den 27:e december) där man kan vinna priser varje dag till ett totalt värde av €45,000! En ensam vinnare kommer även att kamma hem en enorm jackpott på otroliga €2,000 000! Dvs. närmare 20 miljoner kronor!

Man deltar i denna kampanj genom att spela på skraplotten “Christmas Joy”. Varje gång man man spelar på denna skraplott kommer man att belönas med en “guld-lott”, som automatiskt innebär att man deltar i en daglig prisdragning. Varje lördag kommer även en särskild dragning att hållas där 3 lyckliga spelare kommer att tilldelas €500 var!

Skulle man även spela Christmas Joy under “Happy Hour”, så kommer du istället att tilldelas 2 stycken lotter. På så sätt dubblar du dina chanser till att vinna priser! Du har även möjlighet att deltaga i kampanjen genom att spela hos SlotsandGames.com som ingår i samma nätverk av spelsajter.

Besök Crazy Scratch här!

 

Comments