Nya spel hos Crazy Scratch + vinn resa till Thailand

July 19, 2012 by
Filed under: skraplotts-nyheter 

Just har man hos CrazyScratch dragit igång en utlottning där man här har möjlighet att vinna en exklusiv resa för två personer till Thailand. Dessutom har man dock här inte bara möjlighet att vinna en resa till Thailand, utan har här även möjlighet att kamma hem högklassiga bonus-priser (läs mer hos Crazy Scratch här). Dessutom har man hos Crazy Scratch nu även nyligen lanserat två nya högklassiga spel, som vi tänkte informera mer om lite längre ner.

Vinn resa till Thailand för två personer

Just nu har du som sagt hos Crazy Scratch möjlighet att vinna en resa för två personer till Thailand. För att ha möjlighet att vinna denna resa och deltaga i utlottningen skall man fram till och med senast den 30:e juli göra en insättning på minst £20, så tilldelas man automatiskt en lott till utlottningen. Väljer man dock att göra fler insättningar än så, på minst £20,så tilldelas man ännu fler lotter och ökar därmed sin vinstmöjlighet.

Resan till Thailand har ett värde av £2,500, men skulle du inte vinna denna, behöver du som sagt bara för detta inte gå lottlös. Kommer du på andra plats vinner du £1,000, kommer du på tredje plats vinner £500, och kommer du på plats fyra till och med tio, vinner du £100.

Crazy Scratch lanserar två nya spel; Meet Max och Roulette Pro

Meet Max - Ny skraplott hos Crazy ScratchCrazy Scratch har som sagt även lanserat två nya högklassiga spel, vilka är spelen Meet Max och Roulette Pro, vilka redan har rönt stor framgång bland spelarna, och visat sig vara väldigt populära. Nedan följer mer information om respektive spel;

Meet Max

Meet Max är ett nytt skraplottsspel, där temat utgörs av hunden Max. Detta är dock det första spelet av en ny serie av spel med hunden Max i centrum, som man även kommer att lansera, och syftet med spelet som du kan tyda på bilden ovan är att finna tassar med matchande tärningar. Man kan här vinna upp till £200,000!

Roulette Pro

Roulette Pro - Ny skraplottn hos Crazy ScratchRoulette Pro är precis som namnet antyder baserat på det klassiska casinospelet Roulette, men har i det här fallet lite högre bet-nivåer än vad som är vanligt, och lite fler funktioner, och som man själva säger “lite snyggare design”. I detta nya Roulette-spel, kan du med bara ett klick ta del av ett flertal ytterligare insats och valmöjligheter.

Comments

Lämna en kommentar