Rekordvinster på skraplotter

September 6, 2018 by
Filed under: Nyheter 

Det är väldigt populärt att köpa trisslotter i Sverige. Några av dom vanligaste trisslotterna som finns i Sverige idag är bland annat triss, skrapbingo, skrappyramid, sverigelotten och miljonlotten.

På en vanlig trisslott kan du vinna allt från 25 kronor direkt på skrapet upp till 100.000 kronor i 25 år, vilket då blir 30 miljoner kronor totalt. Då man lyckas skrapa fram tre stycken klöverikoner får man som vinnare åka och skrapa direkt i TV, där man då skrapar fram summan du får i månaden och antalet år. Om du skrapar fram tre stycken TV apparater får du också komma och skrapa i TV och har då chans att vinna från 100.000 kronor till 5 miljoner kronor.

Ibland har triss även gett ut speciallotter, dessa har kunnat ge hela 10 miljoner direkt på skrapet. På en vanlig trisslott kan du vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet. En annan populär skraplott är femmanlotten, denna kostar som namnet antyder bara fem kronor, och du har chans att vinna upp till 500.000 kronor på lotten. Skrap-pyramid är också en rolig och populär lott där du har chans att vinna allt från 30 kronor upp till en miljon.

Sverigelotten har också blivit väldigt populär där spelaren har chans att vinna hisnande 25 miljoner kronor. Om än oddsen att vinna är väldigt liten så händer det då och då att människor lyckas skrapa fram den största vinsten på samtliga typer av skraplotter, det handlar om tur!

Comments