Scratch2Cash lanserar skraplotten “Keep Smiling”

June 28, 2011 by
Filed under: Nyheter, skraplotts-nyheter 

Scratch2Cash är sedan länge ett etablerat namn bland de renodlade skrapalotts-sajterna, och lanserar regelbundet nya utmärkande skraplotter, med spännande vinster och teman.

Scratch2Cash lanserar skraplotten Keep Smiling

Man har nu lanserat skraplotten “Keep Smiling” som hämtat sin inspiration från de klassiska “Smiley-symbolerna”.

Vid denna nya skraplott kommer dock smiley-symbolerna bokstavligen talat att omvandlas till pengar! För att vinna behöver du enbart finna två identiska smiley-symboler. Lyckas du finna den unika wild-symbolen; “Lady Smiley” kan du vinna upp till €200,000 direkt på skrapet! Vinner du den vinsten kommer det garanterat ge just dig ett leénde på läpparna..

Vinstchansen är 1 på 3 (dvs. vinst på i genomsnitt var tredje lott) med 8 olika sätta att vinna, och har du turen kan alltså en större vinst ligga runt hörnet.

Kom ihåg att när du väljer att spela skraplotter på internet så spelar du under betydligt bättre förutsättningar än om du spelar “live”. Detta då återbetalningsvinsten här ofta är över 80% medan den vid exempelvis Svenska Spel´s Triss-lott är så låg som 50%. Det ger alltså direkt mer pengar tillbaka i plånboken att välja att spela skraplotter på internet!

Testa Keep Smiling hos Scratch2Cash och få 50 kr gratis!

Comments