Sommarlotteri med SverigeKronan och Trustly

May 25, 2015 by
Filed under: Nyheter 

 Är du sugen på en tävling där det enda du måste göra för att delta är att sätta in pengar och sedan omsätta dem på vad du än känner för, skraplotter kanske? Tänkte väl det. Vi har tävlingen för dig idag, läs vidare så får du veta mer!

^9EAC440AD47DDEA4D5BE78335994037810EE72FCEA06DC1538^pimgpsh_fullsize_distr

Dags att ta fram grillen med SverigeKronan

Starten på sommaren är just nu, i alla fall hos SverigeKronan. Här ska grillen fram och det är härliga priser som ska delas ut under veckan. Deras sommartävling sträcker sig mellan måndag den 25 maj till söndag den 31 maj. Varje dag har du chans att ta hem olika härliga priser, bara genom att sätta in via betalningsmetoden Trustly och omsätta det.

  • Sätt in minst €10 med Trustly och omsätt så får du en lott till dagens dragning.
  • En supergrill, 2 fotbollspaket innehållande 2 st biljetter till Sveriges EM-kval och hela 7 st presentkort till ett värde av 300 kronor ska delas ut varje dag, det finns alltså hela 70 gånger du har chans att vinna!
  • Dragning nästkommande dag kl 12 när du varit med och tävlat.

Välkomstbonusar med SverigeKronan

Har du inte tidigare spelat på SverigeKronan så finns det några välkomsterbjudanden som du borde ta del utav. När du skapar ditt konto så går du 60 gratissnurr helt gratis, utan att sätta in någonting. När det kommer till din första insättning så har du två olika kampanjer att hämta. Först 100% upp till 5000 kronor och sedan 100 gratissnurr på Starburst, hur generöst är inte det? Så passa på och maximera ditt spelande och vinn lite schyssta prylar i vecka!

 

TILL SVERIGEKRONANS HEMSIDA HÄR

Comments