Spela Skraplotter Online

Att spela skraplotter online, är inte bara något som är roligt att kunna göra hemifrån sin dator, utan det bjuder också på en hel del fördelar som du inte kan ta del av när du spelar “live”. Delvis kan du här ta del av bättre återbetalningsprocent vilket delvis visar sig genom att du kan ta del av bonusar och erbjudanden på ett sätt som du inte kan göra i verkligheten.

Den andra positiva faktorn med att välja att spela skraplotter online, är att möjligheterna är så oerhört mycket större vad gäller utformning och design av spelen, och erbjuder här sammantaget en ny nivå vad gäller underhållning gällande spel på skraplotter. Idag finner du skraplotter online med avancerad grafik, animationer, och även 3D-grafik, men där den gemensamma nämnaren givetvis fortfarande är att lika symboler eller summor ger vinst. Om du trodde att skraplotter enbart kunde ha den något tråkiga “fyrkantiga” utformningen är det alltså dags att tänka om!

Att tänka på vid val av skraplotssajt

Något som alltid är viktigt innan man väljer en sajt att börja spela hos, och oavsett om det gäller skraplotter online eller inte, är att det viktigt att kolla upp sajten eller aktören ifråga lite närmare innan. Är sajten ifråga licenserad, och vart är den licenserad? Vilka tillhandahåller spelen/spelplattformen?, och har aktören en historia av att erbjuda säkert och rättvist spel?

Men andra ord är det relativt enkelt att förstå att du inte bara bör gå och bli medlem och göra en insättning hos första bästa spelsajt. Det lönar sig att kolla upp ovanstående aspekter lite närmare innan, så att du löper mindre risk att kanske inte få din vinstutbetalning när du egentligen borde..

Det första man bör kolla upp är om aktören ifråga är licenserad och vart licensen finns. De flesta spelsajter som vi länkar till via denna sida har sin spellicens inom EU, vid antingen Malta eller Gibraltar. Dessa är erkända och reputabla auktoriteter som kontinuerligt kontrollerar de aktörer de utfärdat licenserna för, att de uppfyller de lagar och regler som finns och att de faktiskt driver verksamheten på ett etiskt sätt.

Har sajten EU-licens innebär detta även lagligt skattefria vinster, men kravet är framförallt att aktören ifråga också bedriver verksamheten från plats inom Europeiska Unionen (dvs. ett ESS-land) för att skattefria vinster skall vara möjligt, men vi kan också länka till en del andra reputabla sajter där man kan spela skraplotter, men som ej har sitt kontor eller licens inom Europeiska Unionen, så vi vill också uppmärksamma licensens indirekta innebörd.

Komma igång och börja spela skraplotter online

När man väl valt en spelsajt man vill börja spela hos (vilket enligt ovan alltså inte enbart skall baseras på vilken bonus eller erbjudanden den har) så är det vanligtvis väldigt enkelt att komma igång. Hos samtliga spelsajter vi rekommenderar från den här sajten, behöver du smidigt nog inte heller ladda ner någon mjukvara till din dator för att kunna spela, vilket också möjliggör spel för dig som har Mac.

När du gått till den aktuella sajten klickar du på “registrera” och får därefter fylla i ett formulär med dina uppgifter. Kom ihåg att du i regel måste vara minst 18 år eller mer för att spela på nätet. Vid registreringsprocessen anger du samtidigt ibland om du vill ha välkomstbonus eller inte, genom att markera/avmarkera en ruta, medan du i annat fall får en förfrågan gällande detta när du väl skapat ditt konto, loggat in, och skall göra din insättning.

Alla sajter, även bland de svenskspråkiga har dock inte SEK som valuta, vilket innebär att pengarna istället då omvandlas till Euro eller USD i aktuell kurs när du gör din insättning. Är det ej SEK som valuta, och när du väl väljer att göra ett uttag, omvandlas i sin tur det kvarvarande beloppet till SEK, när detta återförs till ditt konto eller “internetplånbok”.

Betalningsalternativ

Många spelare använder sig av så kallade “internetplånböcker” när de spelar online, vilket de flesta sajter också är kompatibla med och tillåter. Många finner detta som ett tryggare alternativ genom att du aldrig här behöver ge ut dina direkta kort- eller kontouppgifter. Även om det i regel är säkert att ge ut sådana uppgifter om du spelar hos en seriös-aktör, tar många det säkra för det osäkra och använder en så kallad “mellanhand”.  Det är i regel helt gratis att registrera sig hos dessa, men en mindre avgift brukar tillkomma vid exempelvis uttag. Exempel på sådana “internetplånböcker” är Neteller, Moneybookers och Citadel. PayPal är även allmänt sett ett populärt uttag och insättnings-alternativ oavsett typ av transaktioner på nätet, men detta finns bara möjlighet till vid vissa spelsajter. Man får här som sagt finna ett alternativ som passar än själv så bra som möjligt.

Uttag

När det gäller uttag så vill man hos sajten ifråga ofta av säkerhetsskäl att man använder sig av samma metod som man använde sig av när man gjorde sin insättning. Vad gäller processtiden för uttag kan detta variera. Är det uttag till bankkonto kan det ta några dagar, medan om man tar ut pengarna till en internetplånbok så kan det bara ta några timmar. Observera dock att en ytterligare processtid naturligtvis tillkommer om du därefter vill överföra pengarna vidare från internetplånboken till din bank. Har pengarna varit involverade i en bonus/kampanj kan en processtid på uppemot 48 timmar också föregå uttaget.

Copyscape