Tävla om €90 000 hos Casumo

July 1, 2015 by
Filed under: Nyheter 

Vinn 10 000 euro hos Casumo
Nu kör Casumo igång en riktigt härlig sommarutmaning där du kan få tävla om hela €90 000 i vinstpotten och med lite tur kan du bli en av de lyckliga spelarna som får €10 000 att stoppa under madrassen. Med en pott på totalt €90 000 finns där goda möjligheter till stora vinster.

Vinn €10 000 hos Casumo

Om du är sugen på att kamma hem de här fina vinsterna är det bara att hoppa in i tävlingen och anta de spännande utmaningarna. För att plocka hem en av storvinsterna gäller det att slutföra utmaningarna med så få spins som det bara går. Om du lyckas med det så är det kanske du som står där med €10 000 i handen och kan dra iväg på en riktigt härlig drömresa. För att utmaningarna inte ska bli för svåra kan du välja bland svårighetsgraderna, enkel, medel och svår. Lycka till!

  • Välj nivå på utmaningen: Enkel, medel eller svår.
  • Gör alla 5 uppdragen med så få spins som möjligt.
  • Du kan anta utmaningen så många gånger du vill.

Välkomstbonus och free spins

Som ny medlem hos Casumo kan du få en riktigt härlig bonus som är en av branschens mest generösa just nu. Förutom det kan du hämta ut hela 20 insättningsfria free spins när du skapar ett konto och ytterligare 180 när du gör din första insättning på ditt spelkonto. Du får med andra ord ett riktigt generöst välkomsterbjudande som gör det superenkelt att komma igång med spelandet hos Casumo.

  • Få 20 free spins vid registrering
  • Hämta hela 1200 € i insättningsbonus
  • Få 180 free spins när du gör din första insättning

BESÖK CASUMO

Comments