Veckolång Jackpotkampanj hos Mobilbet

July 6, 2015 by
Filed under: Nyheter 

jackpottvecka mobilbet

Att kunna vinna en enorm summa pengar med bara ett klick kan jag tänka mig inte sitter helt fel i någons ögon, eller hur känner du? Mobilbet drog måndagen den 6:e juni igång en veckolång kampanj där de låter sina medlemmar ta del av massor av gratissnurr på den populära progressiva jackpotten Mega Fortune som just nu har en bonus på 19 miljoner kronor.

Jackpotvecka

Mellan 6:e och 12:e juni så kommer alla Mobilbets medlemmar bli dagligen presenterade med nya mål att uppnå för att kunna ta del av massor av fina gratissnurr på den progressiva spelautomaten Mega Fortune. Det målet som var först ut idag, måndag var att sätta in 150 kr på Mobilbet och sedan spela för dem på automaten Twin spin. När man hade gjort detta så fick man 15 st gratissnurr.

  • Sätt in 150 kr på ditt spelarkonto
  • Spela för 150 kr på Twin Spin
  • Få 15 gratissnurr på Mega Fortune
  • Kolla deras kampanjsida varje dag för att veta vad som gäller för att få gratissnurr just den dagen.

Välkomstbonus

För att kunna vara med och snurra gratis på Mega Fortune så behöver du ett spelarkonto hos Mobilbet. Du kan som ny kund hos dem ta del av deras sjysta välkomsterbjudande där du kommer att kunna få upp till 1 000 kr i extrapengar och 30 gratissnurr på spelautomaten Starburst.

  • 30 free spins på Starburst direkt du skapar ett konto hos Mobilbet
  • 200% insättningsbonus på din första insättning, upp till 1000 kr

BESÖK MOBILBET

Comments