Vinn EM-kvalbiljetter hos Sverigekronan

June 15, 2015 by
Filed under: Nyheter 

Vinn EM-kvalbiljetter hos Sverigekronan
I höst är det dags för fler spännande EM-kvalmatcher och när Österrike kommer på besök den 22 september har du chansen att hänga med till Friends arena och uppleva svensk fotboll när den är som bäst. Sverigekronan har lyckats få tag få 100 biljetter som man kommer tävla ut till sina spelare.

Vinn EM-kvalbiljetter hos Sverigekronan

Nu kör Sverigekronan igång en härlig tävling där du kan vara med och tävla om hela 100 EM-kvalbiljeter. Varje dag hela vägen till den 5 augusti kan du vara med och tävla om två biljetter till landskampen mellan Sverige och Österrike. Det enda du behöver göra för att vara med i den här tävlingen är att göra en insättning på minst 100 kronor, gilla Sverigekronan på Facebook samt anmäla ditt tävlande. Skulle du inte vinna vid första dragningen kan du vara lugn, för varje ny dag kan du vara med i utlottningen så länge du gör en insättning på minst 100 kronor.

  • Gilla Sverigekronans Facebook-sida
  • Gör en insättning på minst 100 kr
  • Skicka ett meddelande till Sverigekronan på Facebook efter du gjort ovanstående med ditt användarnamn för spelkonto, alternativt skicka ett mail till facebook@sverigekronan.com med ditt användarnamn och ditt Facebook-namn

Insättningsbonus och free spins hos Sverigekronan

Sverigekronan erbjuder ett rejält välkomstpaket till nya medlemmar med en generös bonus och massor av free spins. Man har bland annat en av marknadens mest generösa insättninsbonusar där man matchar din första insättning upp till 5000 kronor. Som om det inte vore nog finns det 60 free spins att hämta vid registrering samt 100 till när du gör din första insättning på minst 200 kronor.

  • Få 100% tillbaka upp till 5000 kronor på din första insättning
  • Sätt in 200 kronor och få 100 free spins
  • Få 60 free spins vid registrering fördelat på tre tillfällen

TÄVLA HOS SVERIGEKRONAN

Comments