Vinn en drömresa för två med SverigeKronan

August 17, 2015 by
Filed under: Nyheter 

lyxkryssning-karibien-sverigekornan

Drömmer du dig bort att du vandrar längst långa vita stränder där du på vänster sida har palmer som lutar sig framåt och på vänster sida har det klarblått vatten? Perfekt. För nu har du chans att uppfylla din dröm och vinna en magisk drömresa till Karibien. Allt du behöver gör är att samla på dig så många lotter du bara kan fram till den 30:de augusti.

Vinn häftiga Appleprylar och en lyxresa till Karibien

SverigeKronan ställer till med en magisk kampanj där du kommer kunna vinna en drömresa för två personer till det fantastiska Karibien. Din oförglömliga resa startar från Arlanda där du får två flygbiljetter helt gratis där dit första stopp blir Miami, USA. I Miami kommer du få bo första natten på ett häftigt hotell som ligger vid stranden. Dagen därpå ger sig du och din vän ut på en nio dagars lång kryssningsresa i Karibien där ni kommer få besöka förtrollade öar. Du kommer få på en lyxhytt med en egen balkong, häftigt va?! Dessutom kommer allt vara all-inclusive på båten. Din resa avslutas med en dag i Miami där du kommer inkvartera på samma hotell som du starta din resa på. Inte med detta kommer du även få €1000 i fickpengar att shoppa för!

  • Omsätt 200 kronor på Spin Party får du en lott till lottdragningen av lyxkryssaren. Ju fler lotter du har ju större chans har du att vinna
  • Omsätt 500 kronor på Spin Party får du en lott till veckodragningen där du kan vinna en Ipad Mini 2
  • Lyckas med bedriften att bli en av tre som tar hem flest Win Spins för att vinna en iPhone 6, iPad Mini 2 eller en iMac

Erbjudande hos SverigeKronan

För att du ska kunna vara med i denna tävling måste du vara medlem hos SverigeKronan. Alla nya medlemmar hälsas välkomna med en insättningsbonus på 100% upp till 5000 kr. Du får även 60 free spins direkt när du blir medlem och 100 extra free spins vid din första insättning.

  • 60 free spins vid registrering utan insättningskrav
  • 100% upp till 5 000 kr i insättningsbonus
  • 100 free spins vid din första insättning

Till SverigeKronan

Comments