Vinn en kryssning till Karibien hos ComeOn

July 15, 2015 by
Filed under: Nyheter 

sommar-häng-med-comeon-vinn-en-resa-till-karibien

ComeOn ställer till med en superrolig tävling där kan vinna en oförglömlig resa för två personer till Karibien. Det bästa är att du inte behöver risker att endaste öre av dina egna pengar. Det ända du behöver gör är att packa ner din kamera bege dig till dina favorit sommarhäng och dela dina underbara stunder med ComeOn! 

Sommarhäng med ComeOn

Hur härligt skulle det inte vara att få åka på en lyxkryssning i Karibien? Magiskt! Och det är just de magiska stunderna som ComeOn vill dela med dig. Dela med dig av dina härliga bilder du tar under semestern eller ledigheten så att du har chansen att uppleva Karibien. Varje vecka kommer ComeOn’s bildjury utse tre vinnare. De tre vinnarna vinner ett varsitt presentkort till ett värde av 2 000 kronor. När alla 24 vinnare har utsetts kommer ComeOn’s bildjury utse den absolut bästa bilden och den som har tagit den bästa bilden kommer få åka på en oförglömlig resa till Karibien.

  • Ha en öppen profil på Instagram
  • Fota ett härligt sommarhäng
  • Ladda upp bilden på Instagram med taggen #Sommarhäng
  • Håll tummarna att det är du som vinner en underbar resa till Karibien

Välkomsterbjudande hos ComeOn

Hos ComeOn hittar du härliga erbjudande, kampanjer och bonusar varje vecka. Som ny medlem hälsas du varmt välkommen med 10 gratisrundor direkt utan insättningskrav på den populära spelautomaten Starburst. Dessutom får du en insättningsbonus till ett värde av upp till 3 000 kronor vid din första insättning!

  • 10 free spins direkt vid registrering
  • 200% upp till 3000 kronor i insättningsbonus + hängmatta

Till ComeOn

 

Comments