Vinn en miljon kronor hos Betsson

June 5, 2015 by
Filed under: Nyheter 

1miljon

Precis som många andra svenskar gör så längtar Betsson efter midsommar. Därför har det smygstart redan nu med en riktigt härlig kampanj där du kan vinna 1 miljon kronor! Missa inte din chans att bli miljonär den 22 juni.

Vinn 1 miljon kronor med Betsson

Från den 1 juni till den 22 så har du chansen att vinna en miljon kronor i en galen lottdragning. Dessutom så kommer de delas ut 1 000 kronor dagligen till spelare fram till den 22 juni. Du får inte missa din chans att bli miljonär. Det är superenkelt att vara med i tävlingen. Allt du behöver göra är att anmäla dig på kampanjsidan. Har du gjort en insättning under 2015 så får du en lott till miljondragningen. Om du inte gjort en insättning under 2015 så behöver du inte vara orolig över att du missar din chans i miljondragningen. Det ända du behöver göra är en insättning och sedan anmäla dig på kampanjsidan så får du en lott till miljondragningen. Den 22 juni så kommer en lycklig vinnare få en miljon kronor.

För att ha chansen att vinna 1 000 kronor om dagen så behöver du göra en insättning på minst 100 kronor så får du en lott för den dagens dragning som du gjort din insättning. Du får delta i hur många dragningar du vill.

Välkomsterbjudande hos Betsson

För att ha chansen att bli miljonär som måste du vara spelande kund hos Betsson. Är du inte medlem idag så bli det på studs för du vill väl inte missa din chans att bli miljonär och dessutom hämta hem en generös insättningsbonus plus massor av free spins.

  • 200% upp till 1 500 kr i insättningsbonus
  • 50 free spins på Mega Fortune Dreams efter din första insättning

Till miljondragningen hos Betsson

Comments