Vinn en resa till Monte-Carlo med Expekt

June 29, 2015 by
Filed under: Nyheter 

Monte-carlo-expekt

Nu har du chansen att vinna en exklusiv resa till landet som andas lyx och flärd. Du får allt betalt, du får bo på 4 stjärnigt hotell,  du får gå på lyxiga restauranger, du kan få handla i exklusiva butiker med kontanterna du får. Missa inte din chans att få åka till Monaco med Expekt.

Tävla med Expekt

Hur härligt låter det inte att få strapatser runt på gatorna i Monaco. Kanske går du förbi någon tennisplan där tennisproffsen står och tränar eller springer på någon annan kändis. Nu erbjuds du chansen att få åka till lyxens land Monaco. Du kommer få flygbiljett till Nice och därifrån kommer du transporters i en helikopter till Monaco. Hur coolt låter inte det? Väl framme i Monaco så kommer du få checka in på det lyxiga Le Meridian Beach Club Hotell. Du kommer bli bjuden till Michelinrestaurangen Le Louis XV. Du kommer få inträdet betalt till de legendariska Monte Carlo Casino och dessutom får du 10 000 kronor i kontanter. Utöver alla dessa häftiga upplevelser så kommer du även få testköra en Ferrari på Ricaud Circuit. För att du ska ha chansen att ta del av denna oförglömliga resan behöver du bara göra så här:

  • Spela på Wild Water, Fruit Shop eller Flowers fram till den 5 juli
  • Spela för minst 1,50 kronor så får du en lott
  • Den 7:de juli så dras en lycklig vinnare

Välkomstbonus hos Expekt

För att kunna delta i tävlingen måste du vara medlem hos Expekt. Är du inte medlem hos Expekt så är det verkligen på tiden att du blir det. Som ny medlem hälsas du välkommen med en riktigt generös insättningsbonus där du kan få ända upp till 2 500 kronor helt gratis.

500% upp till 500 kr i insättnignsbonus

Till Expekt

 

Comments