Vinn iPad mini hos PlayHippo

June 22, 2015 by
Filed under: Nyheter 

starbust-app

Midsommarfirandet är än en gång förbi men det finns fortfarande mycket att se fram emot i sommar. PlayHippo kör igång en tävling där du har chansen att vinna en iPad mini varje vecka i 5 veckor framöver. Kanske just du är personen som kommer att ligga på stranden och leka med en helt ny surfplatta i sommar?

Starburst-tävla om iPad minis

Varje fredag fram till den 24 juli så kommer det att delas ut en iPad mini och 250 gratissnurr på den skojjiga spelautomaten Reel Rush till de top 3 flitigaste Starburstarna. Tävlingen går ut på att samla på sig så mycket poäng som möjligt varje vecka genom att spela den populära spelautomaten Starburst. Poängen kommer att räknas ut genom att multiplicera antalet snurr med genomsnittsinsatsen. Vinnaren varje vecka kommer att få en helt ny iPad mini, 2:an och 3:an kommer att få hela 250 gratissnurr på Reel Rush. Du kommer att kunna följa din progress på en topplista som går att finna på PlayHippos kampanjsida. Lycka till!

  • Spela Starburst hos PlayHippo
  • Samla på dig så mycket poäng du bara klarar av varje vecka
  • Vinn iPad minis eller 250 gratissnurr på Reel Rush

Välkomstbonus

För att ha chansen att vinna iPad minis eller gratissnurr så kommer du att måsta ha ett användarkonto hos PlayHippo. Som tur är så finns det just nu ett välkomsterbjudande till dig som inte redan är kund hos dem. Du kommer att kunna få hela 1500 kr extra att spela för.

  • 100% insättningsbonus upp till 1500 kr första gången du gör en insättning på 100 kr eller mer.

BESÖK PLAYHIPPO

Comments